Sesiunea științifică a studenților, masteranzilor și doctoranzilor va avea loc în data de 17 mai 2019.

Termenul limită pentru înscrieri la nivelul departamentelor este 8 mai.

Pe durata secțiunilor se suspendă cursurile la specializările în cauză.

Festivitatea de premiere va avea loc în 11 iunie 2019, sala Eminescu, de la ora 12:00. Conferința inaugurală: Dincolo de sala de curs. Ce (altceva mai) învățăm când învățăm o limbă străină? - susținută de lect. univ. dr. Elena Voj.

Arhivă
Decernarea premiilor Sesiunii științifice a studenților, masteranzilor și doctoranzilor va avea loc marți, 19 iunie la ora 12 în sala Eminescu.

Conferința de deschidere va fi susținută de doamna Lect. univ. dr. Corina Croitoru (Despre vârstele cercetării și ale cercetătorilor). În acest an Juriul Studențesc a nominalizat-o pe domnișoara Andreea Elisa Roff: ea va susține mini-conferința rezervată celei mai convingătoare prezentări. În cadrul evenimentului de mâine vor fi premiați și acei studenți care au avut rezultate remarcabile în cercetare în perioada ianuarie-iunie 2018 și au fost nominalizați de departamente în acest sens.

Sesiunea studenților, masteranzilor și doctoranzilor din acest an va avea loc pe 18-19 mai. Înscrierea se va face la conducătorii de departamente sau la reprezentanții departamentelor până la data de 10 mai. Studenții vor transmite departamentelor numele conducătorului / conducătorilor științific / științifici și titlul comunicării atât în limba în care va avea loc comunicarea, cât și în limba română. Departamentele vor stabili regulile interne ale secțiunii organizate de ele.
Participanții celor șase secțiuni în limba maghiară organizate în parteneriat cu ETDK (Sesiunea științifică a studenților din Transilvania) și UBB vor transmite lucrările lor conform regulilor interne ale competiției |ETDK prin platforma http://etdk.kmdsz.ro/2018.
Pe durata secțiunilor se suspendă cursurile la specializările în cauză. Studenții sunt invitați să audieze prezentările și sunt încurajați să participe activ la lucrările secțiunilor.

PDF_iconSesiunea științifică a studenților, masteranzilor și doctoranzilor 2017 (Program)

PDF_icon Sesiunea științifică a studenților, masteranzilor și doctoranzilor 2016