Numele Site-ului
Inregistrare Login

Certifică-ți nivelul (A1, A2, B1, B2)!

Nivelurile la care se aplică examenele RLS.

Testele RLS sunt create pe nivel (A1, A2, B1, B2), fiind produse în corelație cu Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi: învățare, predare, evaluare (CECR). Acesta oferă o bază de elaborare a syllabus-urilor, un ghidaj pentru elaborarea materialelor didactice și un mod comun de a înțelege și a interpreta abilitățile lingvistice ale persoanelor. CECR este utilizat în sistemele de educație lingvistică și în centre de evaluare, fiind, de asemenea, recunoscut și folosit de beneficiari (companii și instituții) din întreaga Europă și din lume.


Fii pregătit pentru provocările reale!

Corelarea cu nevoile lingvistice efective.

Examenele noastre sunt corelate cu nevoile lingvistice reale, din viața de zi cu zi. Sunt testate competențele de receptare (ascultare și citire), dar și cele de producere (vorbire și scriere). Textele utilizate sunt reale, ușor prelucrate pentru adecvarea la nivel, sau construite așa încât să aibă un grad ridicat de autenticitate. Elementele de construcție a comunicării (vocabularul și gramatica) sunt testate într-un component separat, întotdeauna în texte compacte și în contexte plauzibile.


Câștigă încredere în abilitățile tale!

Resurse și materiale de pregătire.

Site-ul nostru îți oferă resurse de pregătire pentru examenele RLS și materiale de referință care îți explică ce abilități trebuie să demonstrezi pentru fiecare nivel de competență lingvistică. Vrei să vezi cum arată examenele? Vei găsi aici modele complete pentru fiecare nivel (inclusiv înregistrarea audio). Familiarizează-te cu structura examenului (componentele, tipurile de exerciții și de sarcini, punctajul aferent) și cu nivelul de dificultate a acestuia și fii pregătit pentru adevăratul test!


Înțelege cum și de ce!

Modele de examen cu rezolvare și explicații.

Site-ul nostru îți oferă modele de examen cu cheile de rezolvare aferente. În plus, vei găsi aici producții scrise și orale corectate, notate și cu explicații pentru punctajul acordat. Corectarea se face după grile clare de evaluare, concepute în corelație cu literatura de specialitate, dar și cu producțiile efective ale candidaților, adunate în corpusuri relevante.


Ai încredere!

Acreditarea internațională a examenelor

Consorțiul UBB-ICR este singurul reprezentant al limbii române în Asociația Testatorilor de Limbi din Europa (ALTE), cea mai prestigioasă asociație profesională din domeniul evaluării limbilor. Am dobândit statutul de mebru cu drepturi depline al acestei asociații în urma unui audit calitativ internațional al examenelor noastre, pe care l-am trecut cu succes. Acest statut confirmă calitatea sistemului de examinare pe care l-am creat și ne obligă, în același timp, la păstrarea sa.Bazează-te pe specialiști!

Experiență și cercetare continuă.

Echipa care concepe examenele, care le corectează și le procesează statistic, a creat un întreg sistem de testare ca tu să beneficiezi de examenul cel mai adecvat. Fiecare item din examen e confirmat de experți, e pretestat cel puțin o dată și e inclus în două etape de procesare statistică. În examenul pe care îl vei avea în față ajung doar itemii care trec toate aceste teste.


Fii partenerul nostru!

Comunicarea cu cei interesați de examene.

Pentru noi, comunicarea cu candidații, ca și cu potențialii utilizatori ai cetificatelor pe care aceștia le vor obține, e crucială. Spune-ne de ce informații mai ai nevoie, ce te-a ajutat, dar și ce probleme ai întâmpinat. Scopul nostru e să asigurăm corectitudine pentru toți candidații, obiectivitate în evaluare și credibilitatea rezultatelor. Ne-ai ajutat să îl atingem, acum ne poți ajuta să ne menținem standardele.

Pe acest site

 • Acasa
 • Examenele noastre
 • Date si locatii
 • Rezultate
 • Stiri
 • Contact
 • Model de examen A1
 • Model de examen A2
 • Model de examen B1
 • Model de examen B2
 • Centru de testare
 • Formulare

 • Copyright @firma Termeni si Conditii