TANTERV

A tanterv az oktatást szabályozó legfontosabb dokumentum. Minden fő és mellékszaknak külön tanterve van. A hallgatóknak a tantervek alapján kell megkötniük a tanulmányi szerződést. A tanterv előírja a kötelező és választható tárgyakat, óraszámot, krediteket, és a tudás számonkérésének módját.

Mivel a szakok rendszeresen frissítik a tárgykínálatukat, a különféle évfolyamok számára eltérő tantervek lehetnek érvényben. A hallgatóknak a felvételi évére vonatkozó tanterv előírásainak kell eleget tenniük, az oktatás mind a 6 félévben ugyanazon tanterv szerint zajlik.

TANTÁRGYI TEMATIKA

A tantárgyleírások olyan oktatást szabályozó dokumentumok, amelyek meghatározzák egy adott tárgy tananyagának tervét, tartalmazzák a célokat, kompetenciákat, a tanulandó tartalom vázlatát, az óratervet, a tematikát, a minimálisan teljesítendő elvárásokat, a vizsgafeltételeket és a szakirodalmat.

Ahogyan a szakok tanterve is, a tantárgyleírások is évfolyamonként frissülnek. A tantárgyi tematikák a kari honlapról tölthetők le. Az egyes félévek első tanulási tevékenységein az oktatók rendszerint bemutatátják azokat, nyomtatott vagy elektronikus formában átadják a hallgatóknak.

Az alábbi hivatkozásokra kattintva minden évfolyam a saját tanrendjét (tanterv és tantárgyi tematikák) tekintheti meg, töltheti le.

a felvételizők részére

az I. év részére

a II. év részére

a III. év részére

(A képre kattintva letölthető PDF formátumban.)

  • Share :
Scroll Up
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Accept
Privacy Policy