A Babeș–Bolyai Tudományegyetem június 10–12-én Alumni napokat szervez, ahova szeretettel várunk minden BBTE-n végzett diákot. Az Alumni Days program célja az egyetem és az alumnusok kapcsolatának megerősítése, tapasztalatcsere és az egyetemi emlékek felelevenítése.

A program hibrid formában zajlik, egyaránt lesznek online, illetve személyes jelenlétet igénylő tevékenységek. A rendezvény során az érdeklődők az Alumni Gálán, AlumniTalks típusú bemutatókon, valamint különböző interaktív tevékenységeken vehetnek részt. Június 12-én, szombaton pedig az egyetem alumnusainak és családjaiknak ingyenes a belépés a Botanikus Kertbe és a Iuliu Hațieganu Sportparkba.

Részletesebb információk az egyetem honlapján és a Facebook-esemény oldalán olvashatók:

http://alumni.ubbcluj.ro/alumni-days/

https://fb.me/e/EzGw6DRJ

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Véleményünk szerint a BBTE végzett hallgatói egy dinamikus, kimeríthetetlen közösség, akik igen hatékonyak az oktatási és az oktatáson kívüli tevékenységekben. A közösségünkbe való bevonásuk egy olyan lehetőséget nyújt, amit hasznosítani szeretnénk, mert erős hangot képviselnek, és szeretnénk, ha értünk beszélnének. A BBTE arra vállalkozik, hogy közvetítő legyen a hallgatók különböző generációi között annak érdekében, hogy egy új megismerési és tanulási lehetőséget teremtsen. A Babeș–Bolyai Tudományegyetem egy alumni program kiépítését kezdeményezi abból a célból, hogy még eredményesebb, változatosabb közösséget teremtsen, amely aktívan jelen van a hallgatók és oktatók életében.

Hogyha a Bölcsészettudományi Kar Alumni közösségéhez szeretne tartozni, töltse ki az alábbi formanyomtatványt, és küldje el az alumni@lett.ubbcluj.ro címre.

  • Share :