Universitatea Babeș-Bolyai organizează în perioada 10-12 iunie 2021 un eveniment dedicat comunității absolvenților UBB. Scopul UBB Alumni Days este acela de a reda un nou suflu relației instituției cu absolvenții săi, de a le oferi un prilej de revedere, reconectare, de împărtășire a experiențelor din anii studenției și de destindere împreună cu familia în locurile preferate din studenție.
Formatul evenimentului va fi unul hibrid, care va îmbina atât activități cu prezență fizică, cât și mediate online. Pe parcursul celor trei zile, absolvenții vor putea să participe la Gala Alumni, la prezentări de tip AlumniTalks, la activități interactive virtuale și să beneficieze împreună cu familia, de intrare liberă în Grădina Botanică și Parcul Babeș (Iuliu Hațieganu), sâmbătă 12 iunie. 

http://alumni.ubbcluj.ro/alumni-days/

https://www.facebook.com/events/481742093047539/

https://www.facebook.com/Alumni-Babes-Bolyai-1650423578575089

 

În viziunea noastră, absolvenții UBB sunt o resursă dinamică, inepuizabilă, care poate fi extrem de eficientă în actul educațional și extracurricular. Integrarea ei în comunitatea noastră este o șansă pe care ne dorim să o valorificăm. Alumni reprezintă o voce foarte puternică. Ne dorim ca ei să vorbească pentru noi. Centrul COPA își propune dezvoltarea relației cu absolvenții UBB din dorința de a consolida comunitatea academică. UBB își asumă rolul de catalizator între generațiile de studenți și absolvenți în scopul formării unei noi dimensiuni de cunoaștere și învățare. Universitatea Babeș-Bolyai își propune construirea unei culturi alumni în scopul formării unei comunități mai performante, diversificată prin cunoaștere și forță de impact, care să joace un rol activ în viața studenților și a cadrelor didactice.

Pentru a adera la comunitatea Alumni Litere, vă rugăm să completați formularul de înscriere și să-l trimiteți la adresa alumni@lett.ubbcluj.ro

  • Share :
Scroll Up
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Accept
Privacy Policy