Dragi studenți,

În urma Hotărârii Senatului, Nr. 102/16.09.2021, Facultatea de Litere a hotărât, în ședința Consiliului Facultății, să înceapă anul universitar 2021-2022 în regim mixt (hibrid), încercând – acolo unde e posibil în condiții de siguranță și în funcție de spațiile din clădire – să facem posibile întâlnirile în sălile de curs.
Găsiți aici, pe site, situația disciplinelor/specializărilor/grupelor care vor începe cursurile față în față. Nu este nici pe departe ce ne-am fi dorit, însă, într-o situație instabilă, cu o pandemie care se agravează în jurul nostru și cu spații improprii pentru grupe mari de studenți în condiții de distanțare, este ceea ce putem oferi în condiții de siguranță în momentul de față. Dăm astfel curs pe cât este posibil dorinței voastre, evidentă în sondajul la care ați răspuns recent în număr mare.
Ne așteaptă un început de an universitar dificil, într-un scenariu nefavorabil pentru o facultate cum este a noastră, cu duble specializări și cu un orar extrem de complex. Atunci când situația o va permite, vom reevalua regimul de predare, încercând să ne adaptăm circumstanțelor și să oferim o educație cât mai aproape de standardul spre care tindem.
Avem încredere în maturitatea, discernământul și înțelegerea voastră. Credem că putem înfrunta cu succes această provocare împreună, colaborând constant și respectând măsurile medicale și sanitare care să vă protejeze pe voi și pe colegii voștri.

Succes tuturor!

 

Liste discipline cu regim fizic 2021-2022

Contestațiile se vor depune în data de 22.03.2022 până la ora 12:00 la adresa cereri.litere2021@lett.ubbcluj.ro

Cazarea studenţilor în cămine se face în perioada 24.03-27.03.2022 între orele 7:00-15:00. Începand cu data de 28.03.2022 locurile care ramân libere vor fi distribuite de către Serviciul Social.

Graficul cazărilor (în cf. cu Hotătârea Senatului nr. 102/14.09.2021)

Cazarea studenţilor în cămine se face în cele 3 (trei) zile anterioare începerii anului universitar, în funcţie de anul de studii: I. Ziua întâi de cazări – se cazează studenţii din anul I de studiu; II. Ziua a doua de cazări – se cazează studenţii din anul II şi III; III. Ziua a treia de cazări – se cazează studenţii din anul IV, de la master şi cei din anii I-III care nu au reușit să se prezinte în zilele stabilite. Pentru perioada de redistribuiri nu se ține cont de anul de studii.

Etapele cazării – Documente întocmite Art. 16. Cazarea studenţilor în cămine presupune: a) Prezentarea următoarelor documente: · buletin/carte de identitate sau pașaport; · copie după buletin/carte de identitate sau pașaport; · adeverință fiu cadru didactic (dacă e cazul); · adeverință de handicap pentru persoanele în cauză; · poză ¾. b) Încheierea contractului de închiriere între Universitatea Babeș-Bolyai şi student; c) Plata taxei de cazare pentru luna respectivă; d) Primirea legitimației de cămin; e) Preluarea inventarului camerei pe baza procesului verbal de predare-primire individual şi respectiv colectiv.

Documentele justificative conform H.S. se vor trimite electronic, până maxim 21 septembrie 2021, ora 18:00, pe adresele de email a reprezentanților studenților din Consiliul facultății pe circumscripțiile arondate fiecăruia:

Linia Germană Germană Ciobanu Diana-Elena dienukciobanu@yahoo.com
Limbi Moderne Aplicate Română Pintean Mihaela Roxana Elena roxana.pintean@yahoo.com
Doctorat Română Dragoș Adina-Florina dr.florina@yahoo.com
Limbă și literatură, Circ. Română, comparată, slave Română Lupașcu-Doboș Emanuel e.lupascu99@yahoo.com
Limbă și literatură, Circ. Asiatice, romanice, clasice Română Spiridon Alexandra alexa.spiridon@yahoo.com
Linia Maghiară Maghiară Lőrincz Renáta renilorincz@gmail.com,l
Circ. masterat Română Mîrț Andreea andreea_mirt@yahoo.com
Limbă și literatură, Circ. Engleză, nordice Română Crâșmar Raisa Maria raisamaria.crasmar@gmail.com
Limbă și Literatură, Circ. Asiatice, romanice, clasice Română Tarța Silvia Teodora teodoratarta@yahoo.com
Senator Română Isailă Gabriela Veronica veronicaisaila@gmail.com

Cererile de cazare (pe criteriul „medie”): etapa I – se depun în perioada 1 – 30 august 2021 electronic, pe adresa de email: cereri.litere2021@lett.ubbcluj.ro de către toți cei interesați, studenți în anul universitar 2021 – 2022

Cererile de cazare (pe criteriul „medie”): etapa II – se depun doar în data de 27 septembrie 2021 electronic, pe adresa de email: cereri.litere2021@lett.ubbcluj.ro de către toți cei interesați, studenți în anul universitar 2021 – 2022; cererea este obligatoriu însoțită de dovada conform Hotărârii Senatului nr. 102/14.09.2021

Cazarea în cămine se va face în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2021, ora 14:00

Cererile de cazare (pe criteriul „medical/social”)

  • Share :
Scroll Up
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Accept
Privacy Policy