UBB | Hirek, Hirek

2017. március 10–11. között kerül sor a Babeş–Bolyai Tudományegyetem és a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet által közösen szervezett BBTE Interdiszciplináris Tehetségfórum műhelykonferenciára.

A konferenciára jelentkezni előadóként vagy résztvevőként lehet az atom.ubbcluj.ro/itf/ oldalon.

A meghosszabbított jelentkezési határidő: 2017. március 6. Jelentkezéskor az előadások rövid kivonatát kell szöveges formátumban feltölteni. A kivonatokat a rendezvény weblapján tesszik közzé. Túljelentkezés esetén a szervezők a beküldött kivonatok alapján döntenek a részvételről.

A rendezvényre a 2016. őszén megrendezett kommunikációs képzésen résztvevő hallgatókon kívül várják más egyetemi és mesteris hallgatók, KMEI vagy BBTE szakkollégisták jelentkezését is.

A meghívott előadók plenáris előadását követően a rendezvény műhely-tevékenységekkel folytatódik. A résztvevő hallgatók kutatási területükön rövid vitaindító előadásokat mutatnak be, melyet hosszabb moderált beszélgetés/vita követ.

A legjobb előadók pénzjutalomban részesülnek.

A konferencián való részvétel ingyenes.

További információk: http://news.ubbcluj.ro/hu/event/interdiszciplinaris-tehetsegforum-konferencia-ahol-a-legjobb-eloadot-dijjazzak/

Hírek

Scroll Up
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Accept
Privacy Policy