Aliz Lakatos | Hirek

Mi az a szakkollégium?

Az egyetem mellett működő szakkollégiumok célja, hogy magas szintű, minőségi szakmai képzést nyújtsanak, segítve a kiemelkedő képességű hallgatók tehetséggondozását, közéleti szerepvállalását, az értelmiségi feladatokra történő felkészülés tárgyi és személyi feltételeinek megteremtését, a társadalmi problémákra érzékeny, szakmailag igényes értelmiség nevelését.

A néprajzos és kultúratudomány/művelődésszervező szakosok szakkollégiumának tevékenységéről többet is megtudhatsz oldalunkon, ahol kérdéseidre is szívesen válaszolunk:
https://www.facebook.com/krizajanosszakkollegium/

Mit ajánlunk?

Rendszeres alkalmainkon lehetőséged nyílik az egyetemi tanrenden kívüli kutatók és oktatók előadásainak meghallgatására, és szakmai vitákon vehetsz részt. Emellett kutatások megszervezésében és azok eredményeinek publikálásában, illetve tudományos konferenciákra való felkészülésben is segítséget nyújtunk.

Hogyan lehetsz tag?

1. Írj egy 2000–2500 leütéses (szóközök nélkül) esszét, amelyben felvázolod, hogy milyen tudományos kérdések, problémák foglalkoztatnak, és hogyan látnál hozzá az adott téma kutatásához.
2. Küldd el esszédet a krizaszakkoli@gmail.com címre.
3. Az esszéket beküldők egy felvételi beszélgetésen vesznek részt.

Jelentkezési határidő: 2021. október 31.

Kérdéseidet a megadott elérhetőségeken várjuk!

A jelentkezés részletei INNEN letölthetők PDF formátumban.

Hírek

Scroll Up
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Accept
Privacy Policy