A Makovecz Program a „magyar Erasmus”, azaz kárpát-medencei magyar mobilitási program. A program keretében a mobilitási ösztöndíjban részesülők egy félévet (5 hónap) tanulhatnak a Kárpát-medence bármelyik államilag elismert felsőoktatási intézményében.

 

 

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Makovecz Hallgatói Ösztöndíjprogram keretében alap-, mesteri- és doktori képzésben résztvevő nappali tagozatos hallgatók számára kínál teljes szemeszteres részképzéseket, valamint (a megmaradó források függvényében) részképzős tanulmányutakat a magyarországi és Kárpát-medencei felsőoktatási intézmények nappali munkarendű képzéseire.

Az ösztöndíj fedezi a megélhetés, a kollégium, az egyszeri oda-vissza utazás és az utasbiztosítás költségeit. Jelentkezni 2018. április 30-ig a Jelentkezés menüpontban található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

További információk, eredmények a program hivatalos oldalán olvashatók.  Kérdésekkel Illyés Magdához lehet fordulni: magda.illyes@ubbcluj.ro, makovecz@ubbcluj.ro.

 

  • Share :
Scroll Up
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Accept
Privacy Policy