Aliz Lakatos | Hirek

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) felvételit hirdet Kolozsvári Egyetemi Programjába (KEP). A KEP második állomása a szeniorképzés, amelyre olyan egyetemi tanulmányokat folytató kolozsvári hallgatók jelentkezését várják, akiknek még legalább két tanév van hátra a diploma megszerzéséig.

A KEP szeniorképzése egy a régiónkban egyedi, interdiszciplináris képzés, ahol a humán és reál tudományok területén tanuló kiemelkedően tehetséges hallgatók megismerhetik egymást, tovább gazdagíthatják tudásukat és becsatlakozhatnak különböző szakmai projektekbe. A képzés keretében a diákok az egyes szakterületek megismerése mellett vezetői és gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek, fejleszthetik idegen nyelvi ismereteiket, és olyan neves szakemberek előadásain vehetnek részt, akik személyre szabott visszajelzést és fejlődést biztosítanak számukra.

A képzés ingyenes! A felvételt nyert hallgatók számára a szakmai foglalkozásokon túl a program ingyenes idegennyelv-oktatást és kollégiumi bentlakást biztosít Kolozsvár belvárosában, a képzések helyszínén.

A szeniorképzés kiegészíti a felsőoktatási intézményekben folyó oktatást, az önálló képzési terv pedig biztosítja a különböző szak- és tudományterületek közötti átjárást. A képzésben résztvevők átfogó ismereteket szerezhetnek az erdélyi létünket meghatározó gazdasági és társadalmi folyamatokról; a korunkra jellemző médiapszichológiai jelenségekről; a nemzetközi kapcsolatok politikai, gazdasági, társadalmi és jogi vetületeiről; a gazdasági és kulturális érdekérvényesítés jogi eszköztáráról; a reál- és természettudományok társadalmi, gazdasági hasznosulásáról; a reál- és természettudományok fejlődésének etikai, társadalomfilozófiai vetületeiről és egyéb kérdésekről.

A jelentkezés határideje: 2021. június 13., 23:59.

A képzésről és a jelentkezés feltételeiről további információk az intézmény honlapján és hivatalos Facebook oldalán találhatóak: http://mcc-kolozsvar.ro/pages/kolozsvar-egyetemi-program

Hírek

Scroll Up
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Accept
Privacy Policy