Aliz Lakatos | Hirek

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) felvételit hirdet Kolozsvári Egyetemi Programjába (KEP). A KEP első állomása a juniorképzés, amelyre ősszel első egyetemi évüket Kolozsváron kezdő hallgatók jelentkezését várjuk.

A KEP juniorképzése egy a régiónkban egyedülálló képzés, ahol a különböző tudományok területén tanuló kiemelkedően tehetséges hallgatók megismerhetik egymást. A képzés célja a szakmai tudás bővítésén túl a hallgatók adott készségeinek fejlesztése gyakorlatorientált módszerekkel, idegennyelvi ismereteik gyarapítása, illetve a hallgatók érveléstechnikai-logikai képességeinek és vitakultúrájának fejlesztése, felkészítve őket a legkülönbözőbb nyilvános megnyilvánulások konstruktív és hatékony kezelésére.

A képzés ingyenes! A felvételt nyert hallgatók számára a szakmai foglalkozásokon túl a program ingyenes idegennyelv-oktatást és kollégiumi bentlakást biztosít Kolozsvár belvárosában, a képzések helyszínén.

juniorképzésben résztvevőknek magas színvonalú, közös nevezőre hozott alaptudást biztosítunk, amelyet tanulmányaik és karrierútjuk során magabiztosan hasznosíthatnak a jövőben. A programban továbbá kiegyensúlyozzuk az elsőéves hallgatók társadalmi hátteréből adódó tudásbeli különbségeket. A képzés a hatékony és nyitott gondolkodásmód kialakítása, valamint az írásbeli és szóbeli készségek fejlesztésére törekszik. Az első tanév végére minden diáknak felsőfokú angol nyelvtudással kell rendelkeznie, amihez ingyenes nyelvórák által biztosítjuk a felkészülést.

A juniorképzés után a hallgatóknak lehetőségük nyílik jelentkezni az MCC szeniorképzésébe, ami a KEP második állomását jelenti.

A jelentkezés határideje 2021. július 30., 23:59.

A képzésről és a jelentkezés feltételeiről további információ az intézmény honlapján vagy hivatalos Facebook oldalán található. Az MCC-ről bővebben az alapítvány weboldalán olvashat.

Hírek

Scroll Up
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Accept
Privacy Policy