Domokos Boglárka | Hirek

A 35. OTDK az első olyan OTDK, amelyre kizárólag online kell majd nevezni, azaz a hallgatóknak minden dokumentumot – így az aláírt nevezési lapot is – az online rendszerbe kell feltölteni.

Az Országos Tudományos Diákköri Konferenciák történetében első ízben online formában megvalósuló konferencia-sorozatról az OTDT és az OTDK közös, megújult arculat szerint készült, frissített tartalommal indított honlapján lehet tájékozódni. A honlapon a 35. OTDK folyamatosan frissülő tudnivalói a nevezéshez nyújtanak fontos információkat, valamint a szekciók nevezési határidői (https://otdk.hu/otdk/aktualis-otdk) is megtekinthetők.

Az OTDT és az OTDK eddig ismert honlapcímei változatlanul élnek, azonban a két honlap mostantól szorosabban kapcsolódik egymáshoz. Aki elsődlegesen az OTDT-vel kapcsolatos tartalmakat keresi, javasoljuk, hogy a www.otdt.hu címről érkezzen meg a honlapra, aki pedig az OTDK iránt érdeklődik, annak a www.otdk.hu címről történő belépés az előnyösebb. Bárhonnan is éri el a látogató a közös honlapot, egy kattintással átjuthat egyikről a másikra. Továbbá, az OTDK honlapon dinamikus animációkban mutatjuk be a TDK-n és az OTDK-n való részvétel folyamatát (https://otdk.hu/hallgatoknak/hogyan-tdk-zz), valamint a TDK-mozgalomhoz való csatlakozás előnyeit (https://otdk.hu/hallgatoknak).