A kar jelenlegi diáktanácsának nyolc tagja van. Minden tag valamely szakokért, képzési szintért felel, azokat képviseli. A diákképviselők felé a szakok évfolyamvezetői közvetítenek. A kar diákképviselőit a különböző szakos diákok közvetlen módon választják.

A kar diákképviselői kötelező módon részt vesznek a kari tanács ülésein, ahol szavazati joggal rendelkeznek. A kari tanács alkalmával elhangzott információkról tájékoztatják a tagozatuk diákjait. Ebből következően bármilyen a diákságot érintő ügyben érdemes és ajánlott hozzájuk fordulni.

A diákképviselők részt vesznek a kar szakbizottságaiban is. Az ide tartozó kérdéseket is első lépésben rajtuk keresztül érdemes intézni. A szakbizottságokról bővebben ITT érdemes tudakozódni.

A diákképviselők a bentlakáshelyek elosztásában is szerepet vállalnak, a többnapos folyamat alatt a diákok rendelkezésére állnak a különböző bentlakásokban.

A diákok kéréseit, javaslatait, sérelmeit a diákképviselők terjesztik az intézetvezetők, illetve a kari tanács elé, adott esetben biztosítva a felszólaló diákok anonimitását is. Az említett kérdések irányulhatnak az órarendre, a vizsgák és tanórák menetére, a szakmai gyakorlatokra, a tanárok munkájára és magatartására, a termek felszerelésére, programok szervezésére stb.

A diákságot érintő ügyekben ajánlott elsősorban az adott szak diákképviselőjét felkeresni. Emellett a kar diákkancellárja is a diákok rendelkezésére áll minden héten a magadott fogadóórában, a XX-es számú terembe, XX és XX óra között.

  1. LŐRINCZ Renáta: renilorincz(at)gmail.com
  2. Diana-Elena CIOBANU: dienukciobanu(at)yahoo.com
  3. Adina Florina DRAGOȘ: dr.florina(at)yahoo.com
  4. Emanuel LUPAȘCU-DOBOȘ: e.lupascu99(at)yahoo.com
  5. Raisa-Maria CRÂȘMAR: raisamaria.crasmar(at)gmail.com
  6. Iustina IGNAT: ignatiustina(at)gmail.com
  7. Aniței EMA: anitei.ema(at)gmail.com
  8. Ioana PAVEL: indnpavell(at)gmail.com
  9. Gabriela Veronica ISAILĂ (diákszenátor): veronicaisaila(at)gmail.com
  • Share :
Scroll Up
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Accept
Privacy Policy