Domokos Boglárka | Ştiri

Universitatea Babeș-Bolyai în colaborare cu Federația Universitară Maghiară din Cluj-Napoca organizează în perioada 23-24 martie 2018 conferința profesională intitulată Forumul interdisciplinar al talentelor la UBB.

Locul desfășurării conferinței: clădirea principală a Universității Babeș-Bolyai.

Scopul conferinței este exersarea prezentării rezultatelor cercetărilor științifice interdisciplinare și dezvoltarea aptitudinilor legate de ținerea unui discurs, de asemenea prezentarea rezultatelorprogramelor de promovare a talentelor desfășurate în cadrul Universității Babeș-Bolyai și crearea posibilității comunicării  între studenții diferitelor domenii. La această conferință pot participa studenții participați la cursul de prezentări și comunicare organizată de UBB în toamna anului 2017, respectiv studenți licență și master talentați, membrii colegiilor de formare profesională din cadrul Universității Babeș-Bolyai și Federației Universitare Maghiare din Cluj-Napoca. Vor fi premiați cele mai bune prezentări. Premiul 1: 800 lei, premiul 2: 400 lei, premiul 3: 200 lei. Premiul celui care pune cea mai bună întrebare: 200 lei. Informații detaliate puteți obține pe pagina web a conferinței sau evenimentul Facebook.

Doritorii sunt invitați să se înscrie online în calitate de participant cu sau fără prezentare până în data de 18 martie 2017.