UBB | Ştiri, Ştiri

Termenul de înscriere: vineri, 3 iunie

Workshop-ul Artiștilor Plastici Independenți va fi organizat în perioada dintre duminică, 26 iunie – sâmbătă, 2 iulie, locul: Hegyeshalom, teme: identitate, granițele țării, migrație

La workshop-ul, care durează 7 zile (6 nopți) așteptăm participanții cursurilor anterioare, care provin din diferite facultăți ale unui număr total de 24 de instituții de învățământ superior, cu care colaborează în 3 domenii artiștii plastici și altți specialiști invitați.

Conferențiari: Bori Om artist plastic (Berlin/Budapesta), Erdődi Katalin, curator independent (Budapesta/Viena), Menesi Attila – Orbán György artiști plastici (Budapesta).

Participarea este gratuită și include următoaele: cazare (6 nopți), o masă de prânz pe zi (de luni până vineri), contribuție la cheltuielile de transport pentru o sumă maximă de 2500 de forinți (în schimb trebuie prezentate biletele), accesoriile și materiile prime pentru workshop.

Tipuri de cazare: cazare în sala de gimnastică, cazare în corturi, cazare în locuințe într-un număr limitat. Detalii în curând.

Înscrieri prin mail: fktnszk@gmail.com

Înscrierile se fac până în data de vineri, 3 iunie (vom ține cont de ordinea înscrierii).

Artiștii plastici independenți:

http://fuggetlenkepzomuveszetitanszek.blogspot.hu

https://www.facebook.com/flyingartcourses

Știri

Scroll Up