Chira Dan | Ştiri

 

Departamentul de Limbi Moderne Aplicate, în parteneriat cu Direcția Generală Traduceri a Comisiei Europene, organizează conferința Translating Europe Workshops 2023 – “Language for Specific Purposes: Building the Bridge between Academics and Language Practitioners”, care se va desfășura în perioada 11-12 mai 2023, la Cluj-Napoca.

Evenimentul reunește profesori, studenți, traducători și specialiști din mediul academic și mediul profesional, cu scopul de a consolida vechi legături și de a stabili noi punți de comunicare între comunitatea academică și comunitatea profesională din industria limbajelor de specialitate, a traducerilor și a terminologiei.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la Hotel Universitas, în data de 11 mai, ora 15:00, în cadrul mesei rotunde cu titlul . ? Sesiunea plenară și atelierele tematice se vor desfășura la Facultatea de Litere în data de 12 mai, începând cu ora 09:30.

Mai multe detalii cu privire la vorbitori și programul conferinței sunt disponibile la adresa: https://conferintatew2023.webnode.page/

Formular de înscriere : https://forms.gle/b9qpmviYWnFuC7997