Actele în original se depun la dosar în luna septembrie, conform următoarei programări la sediul Facultății de Litere, str. Horea, nr. 31

Pentru a preveni răspândirea coronavirusul SARS-CoV-2, Universitatea noastră și autoritățile naționale au luat o serie de măsuri de care vă rugăm să țineți cont. Vă asigurăm că siguranța studenților și a angajaților Universității este prioritară și, în funcție de evoluția situației și de deciziile autorităților centrale, vom adopta toate măsurile care se impun.

In acest context aşteptăm de la dumneavoastră în luna septembrie actele în original, pentru locul câştigat la buget.

Pentru ca timpul de relaţionare dintre noi şi dumneavoastră  să se reducă la minimum posibil, respectând cu maximă stricteţe măsurile de protecţie , vă rugăm ca în luna august să respectaţi programarea afişată şi să aduceţi doar:

  • Diploma de licență – original
  • Supliment de diplomă – original

Actele în original se depun la dosar în  luna septembrie (pentru cei care nu sunt absolvenți de Litere) la sediul Facultății de Litere, str. Horea, nr. 31

– între orele 10:30 – 13:30 în ziua de marți a săptămânii pentru toate specializările de master (aurica.chita@lett.ubbcluj.ro)

Cererile pentru cămin: https://lett.ubbcluj.ro/camine
Pentru modul pedagogic confirmarea a fost efectuată cu succes; depunerea documentelor se va face în luna octombrie la sediul instituției DPPD.

Confirmarea locului la buget se face în zilele de 13 și 14 septembrie 2020 (ora 14:00) trimițând contractul de școlarizare completat și semnat, bifând regimul buget, conform modelului atașat, pe platforma de înscriere.

Contract de școlarizare – nivel master ; Contract de școlarizare – MODEL

  • Share :
Scroll Up
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Accept
Privacy Policy