Mesajul Decanului către comunitatea Facultății de Litere

Dragi colegi, dragi studenți,

Deși izolarea fiecăruia din noi continuă, ne bucurăm să ne regăsim, în continuare, împreună, cu toții, în desfășurarea programului semestrului al II-lea: cursuri, seminare, administrație, practică profesională, studiu individual și lungi lecturi în bibliotecile online – am văzut cum toate aceste activități pot să ne apropie, să păstreze contactul între noi, în comunitatea Literelor clujene și a UBB. Mulțumim fiecăruia dintre dvs. pentru mesajele de susținere și solidaritate, pentru ajutorul pe care l-ați oferit, pe diverse planuri, Facultății noastre. #stămacasă vine, pentru fiecare din noi, „la pachet” cu #lucrămîmpreună, chiar dacă o facem în singurătatea propriei camere.

Decanatul, alături de conducerea UBB pe de o parte, și de toate cadrele didactice și personalul administrativ al Facultății de Litere, pe de altă parte, depune toate eforturile pentru continuarea și finalizarea acestui semestru de studii, conform prevederilor legale.

Sărbătorile care se apropie constituie o altă probă a capacității noastre de a fi împreună: gândurile noastre se întâlnesc acolo unde persoanele noastre nu o pot face. Vă dorim tuturor sărbători luminate, cu sănătate și răbdare, cu încredere că vom traversa cu bine această perioadă dificilă și vom putea, sănătoși, să continuăm să ne vedem de treabă, împreună, la Facultatea de Litere.

Paște fericit!
Happy Easter!
Boldog Húsvéti Ünnepeket!
Frohe Ostern!

Decan interimar,

Conf. dr. Monica Fekete

  • Share :
Scroll Up
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Accept
Privacy Policy